send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

„UFO” sensacionālās iespējas

Savietojami ar jebkuriem ventilācijas tipiem

 

Sildītāji „UFO” ir savietojami ar jebkuriem ventilācijas tipiem, jo nerada gaisa cirkulāciju, kura varētu negatīvi ietekmēt ventilācijas sistēmu darbību. Turklāt, jebkura ventilācijas tipa izmantošanas gadījumā, „UFO” nodrošina ievērojami mazāku siltuma aizplūšanu no telpām, jo, izmantojot „UFO”, gaisa temperatūra pie griestiem būs ievērojami zemāka, nekā citu sildītāju izmantošanas gadījumā.








Lielu telpu apsildīšana

Lai apsildītu lielas telpas, kurās ir augsti griesti (dažādus cehus, kuģu būvētavas, noliktavu un tirdzniecības telpas, avio- un auto tehnikas angārus, sporta zāles u. tml.), nepieciešami ievērojami enerģijas patēriņi. Lielu gaisa masu sildīšana, izmantojot tradicionālo konvekcijas paņēmienu, ir neracionāli un izmaksā dārgi (ceļoties augšup, sasildītais gaiss ievērojami palielina siltuma zudumus būvju augšējā zonā).










Atklātās platības



Infrasarkano staru sildītāji „UFO” ir vienīgais sildītāju veids, kurš pat vējainā laikā spēj sasildīt cilvēkus un citas dzīvas būtnes atklātās platībās! Sildītāju var veiksmīgi izmantot telpās, kurās ir slikta siltuma izolācija un caurvēji. Šo sildītāju pielietošanas spektrs ir ārkārtīgi plašs: sākot ar iespēju sasildīt skatītājus stadionos un apmeklētājus āra kafejnīcās, līdz pat „UFO” izmantošanai pret apledošanas sistēmu veidā uz kāpnēm un iebrauktuvju pandusiem.











Rūpnieciskā izmantošana

Sildītājus „UFO” izmantot tur, kur tehnoloģisku apsvērumu dēļ nepieciešams nodrošināt augstu atsevišķu virsmu temperatūru. Piemēram, lai paātrinātu sala laikā ielieta betona sacietēšanu vai krāsotu detaļu žāvēšanai (piemēram, auto darbnīcās). Neskaitāmās rūpniecības nozarēs, vietās, kur jānodrošina kontrolējamu siltuma izmantošanu, pielieto dažādus, pēc saviem parametriem un jaudas atšķirīgus infrasarkano staru sildītāju „UFO” modeļus un to sildelementu (flamentīnu).