send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

Ražošanas telpām

Mūsdienās par vienu no aktuālākajiem ir kļuvis apkures jautājums telpās ar augstiem griestiem. Šāda veida liela apjoma telpu apkure rada uzņēmumam vai telpas īpašniekam sarežģītu situāciju, jo izdevumi tās apkurei (gan apkures sistēmas ierīkošanai, gan tās ekspluatācijai) ir ļoti lieli. Šādu telpu apkures problēmu mēģina risināt, ierīkojot siltā gaisa plūsmas. Mēs patērējam enerģiju augstas telpas apkurei, taču lielākā daļa šīs enerģijas tiek iztērēta telpā esošā gaisa sasildīšanai.

Bet mums taču nav nepieciešama silta telpa kā tāda! Mums ir nepieciešams, lai silti būtu telpā esošie priekšmeti un, lai silti būtu cilvēkiem, kuri atrodas konkrētā šīs telpas vietā.

Šādos gadījumos kā problēmas risinājums noder „UFO” gaismas apsildes sistēma, kura, salīdzinājumā ar citām apkures sistēmām, spēj ietaupīt līdz pat 82% enerģijas.

Tādējādi „UFO” gaismas apkures sistēma ir ideāli piemērota izmantošanai noliktavu un rūpnīcu telpās, cehos, angāros u. tml.

Telpās, kurās atrodas ievērojams skaits cilvēku, kā arī uzņēmumos, kuros ražošanas specifikas ietekmē veic gāzes izvadīšanu, ventilācija ir obligāta prasība. Atcerēsimies, piemēram, kinoteātru skatītāju zāles, konferenču zāles, restorānus, kafejnīcas, birojus, ražošanas cehus, kuros norit darbs ar ķīmiskām vielām. Taču veselības aizsardzībai vai tehnoloģiskajiem noteikumiem tik nepieciešamajai ventilācijai darbojoties, no telpas izvada ne tikai piesārņoto, bet arī sasildīto gaisu. Tā vietā telpā ieplūst vai nu aukstais gaiss, vai gaiss, kurš plūst caur apkures iekārtām. Un izdevumi par apkuri aug!

„UFO” starojuma apkures sistēma silda tieši priekšmetus, kuru vēlamies sasildīt, un tās darbība nav atkarīga no ventilācijas sistēmas. Tā īstenojas veselīga, ekonomiska un ērta ventilējamās telpas apsildīšana.